Söögikohad

SöögikohadTelefon
Chat Cafe-Restaurant+372 588 61 778
My Sushi – sushirestoran ja terrass+372 788 8887
Ron Maca restoran+372 5399 3039
Monk+372 600 4474
Katharienthal Cafe&Bakery​​​+372 683 9692

LÕUNAPAKKUMISED 5. KORRUSEL

MY SUSHI

Esmaspäev, 10.02
Caesari salat kanaga 4.50
Hiina wok munanuudlid austrikastmes tiigerkrevettidega 5.90
Azuma maki (4tk) + Etna küpsetatud maki (4tk) 5.80
(hiidkrevett, lumekrabi, philadelphia) + (lõhe, lumekrabi, terav kaste, avokaado)

Teisipäev, 11.02
Suitsulõhe salat couscousi ja kodujuustu kastmega 4.50
Tursakotletid kartulipüree tartar kastmega ja värske salat 6.50
Philadelfia maki (4tk) + Nakama küpsetatud maki (4tk) 5.80
(philadelphia, lõhe, avokaado) + (lumekrabi, philadelphia, mozzarella, lendkalamari, võikala)

Kolmapäev, 12.02
Miso supp 3.90
Black Anguse veiseliha burger krõbedate kartulite ja koduse kastmega 6.50
Alaska maki (4tk) + Rioto küpsetatud maki (4tk) 5.80
(avokaado, lumekrabi, kurk, lendkalamari, lõhe) + (kurk, terav kaste, tuunikala)

Neljapäev, 13.02
Seene püreesupp röstitud peekoniga 4.50
Grillitud tuunikala köögiviljadega ja avokaado kastmega 6.50
Lume Maki (4tk) + Salamander küpsetatud maki (4tk) 5.80
(philadelphia, lumekrabi) + (lumekrabi, philadelphia, kurk, lõhe, masago kaste)

Reede, 14.02
Soe kitsejuustusalat peediga 4.50
Krõbe kana meekastmes riisi ja värske salatiga 5.90
Tempura Tamago ja Kana Maki (8tk) 5.80

 

Chat Cafe ja restoran

Põhiroog + supp või magustoit + mahlajook, vesi või keefir.
Hinna sisse kuulub lisand, salat ja viil leiba.
Pakkumine kehtib alates 11:45, Hind 5,60€

Esmaspäev, 10.02
Porgandisupp pestoga
Kanatšorba kikerhernestega
Vormiroog sealihaprae ja juustuga
Pasta küpsetatud juustu ja pikantse kastmega
Apelsini- ja karamellikreem marjakisselliga

Teisipäev, 11.02
Herne-, sibula- ja porgandisupp
Peedisupp sealihaga
Kanakints apelsini ja apteegitilli kastmes
Risotopall kolme juustuga
Mandariinisupp vahukoorega

Kolmapäev, 12.02
Juustusupp rohelise herne, kartuli, porgandi ja kapsaga
Guljašisupp
Kanakotlet
Praetud baklažaanid Garam Masala’ga
Jõhvikatarretis vanillikastmega

Neljapäev, 13.02
Oasupp Ribollita
Pardisupp õunte ja kartuliga
Praetud tursafilee juustu ja spinatiga
Aedviljadega täidetud paprika
Rukkileivakreem marjakisselliga

Reede, 14.02
Tomatipüreesupp
Minestrone Verde suitsutatud sealihaga
Sealiha karri, basiiliku ja ingveriga
Sügisene juurviljavorm
Kohupiimavorm puuviljakastmega

MONK

Esmaspäev, 10.02
SPINATISUPP KANAGA 3.50
LAMBA MASALA 5.50
APELSINIKANA   5.50
KÖÖGIVILJADEGA TAI ROHELINE KARRI     4.50

Teisipäev, 11.02
KALASUPP SIDRUNI JA KORIANDRIGA 3.50
KADAI KANA Kana küpsetatud sibula, paprika ja tomatitega 5.50
KUNG PAO LAMMAS Lammas sibula, tomati ja maapähklitega  5.50
SAHI PANEER Traditsiooniline India juust maapähklikastmes 4.50

Kolmapäev, 12.02
TOMATISUPP KREVETTIDEGA3.50
KANA MASALA 5.50
MAGUS CHILLINE LAMMAS 5.50
ALOO RAJMAH Traditsiooniline India taimetoiduroog kartuli, ubade ja tomatiga 4.50

Neljapäev, 13.02
KANA KLIMBISUPP 3.50
KANAKORMA Kanatükid traditsioonilises India korma kastmes 5.50
MEEKASTMES KALA Lõhetükid meekastmes 5.50
DAAL TADKA Traditsiooniline India taimetoit läätsedega 4.50

Reede, 14.02
VÜRTSIKASHAPU KANASUPP 3.50
KALA VÕIKASTMES Lõhetükid traditsioonilises India võikastmes 5.50
KIRSIKANA Kana kirsimaitselises kastmes 5.50
TŠILLIPANEER Traditsiooniline India juust tšillikastmes 4.50