Vaarika-toorjuustukook

Põhi:
250 g Digestive küpsiseid
100 g võid

I kate:
600 g Philadelphia toorjuustu
250 g vaarikaid, ilma suhkruta
4 suuremat muna
2 dl suhkrut

II kate:
2 dl mascarponet
1 dl Kreeka maitsestamata jogurtit
3 spl suhkrut
1 spl Meira vanillisuhkrut

Kuumuta ahi 180 kraadini.

Purusta küpsised ja sega juurde sulatatud või. Suru saadud segu u 24 cm läbimõõduga lahtikäivasse, küpsetuspaberiga kaetud koogivormi. Küpseta ahjus 10 minutit.

Sega omavahel esimese katte komponendid ühtlaseks ja vala segu digestive põhjale ning küpseta ahjus umbes 25-30 minutit. 

Sega teise katte komponendid ja laota ühtlaselt koogile ning küpseta veel ahjus 5 minutit.

Jahuta ja serveeri.

Delikatess - Retseptid

Copyright © Stockmann